Design Guide II

Maximalizálja a lapostetős felülvilágítókban rejlő lehetőségeket: Alapvető műszaki kézikönyv építészek számára

Design Guide for architects and designers

Az új Design Guide egy nélkülözhetetlen segédanyag, a lapostetős megoldásokkal dolgozó építészek és tervezők számára. A projekt minden fázisára vonatkozóan tartalmazza a kulcsfontosságú információkat, a megfelelő megvilágításhoz elengedhetetlen felülvilágítók számának és méretének meghatározásától a beépítési és tervezési alapelvekig.

Ezen kívül egy tájékoztató anyagot is talál a lapostetők különböző típusairól, valamint egy útmutatót az alattuk lévő tér optimális megvilágításához.

Emellett bemutatjuk a lapostetős felülvilágító ablakok különféle tetőszerkezetekre történő beépítésének alapelveit, valamint tippeket és trükköket is adunk a kevésbé szabványos helyzetekre.

A Design Guide a következőket tartalmazza:

  • Információ a lapostetős felülvilágító ablakok számának és méretének meghatározáshoz a nappali fény tervezésének vonatkozásában, hogy megfeleljen a Természetes Megvilágítás a Lakóépületekben MSZ EN 17037-es szabvány követelményeinek.
  • Inspiráció a különféle megoldásokra helyiség típusonként 
  • Tervezési inspiráció a közösségi terek kialakításához  
  • Know-how a lapostetős felülvilágító ablakok különböző tetőszerkezetekbe történő beépítéséhez  
  • Ajánlások a belső ablakkáva burkolat kialakítására és tervezésésre vonatkozóan  
  • Javaslat a hő- és füstelvezetésre  
  • Műszaki rajzok  

Lapostetős megoldásokkal dolgozó építészként, vagy tervezőként bizonyára vannak kérdései a lapostetős felülvilágítók megfelelő elhelyezésének, vagy méretének meghatározására vonatkozóan, hogy hogyan alkosson fényes tereket a sötét helyiségekből, valamint biztosan szeretne többet megtudni a hő- és füstelvezető megoldások területén is. Szerencsére a Design Guide-ban minden szükséges választ megtalál!

Készen áll arra, hogy lapostetős projektjeit a következő szintre emelje? Töltse le a Design Guide II műszaki kézikönyvet még ma, és merítsen ihletet olyan megoldásokból, amelyek teljesen átalakíthatják a tereket!

Töltse ki az űrlapot és szerezze be Design Guide II műszaki kézikönyvet!